pátek 6. května 2016

Vetřelcům stačí spáchat zločin, aby mohli zažádat podruhé o azyl

i potom, co jim byl předtím zamítnut!



Obrovský vztek zažívá v současné době Rakousko, kde neúspěšný žadatel o azyl z Keni umlátil železnou tyčí ve Vídni místní ženu [1]. Jak dnes uvedla německá ARD, hlava ženy byla po útoku natolik znetvořená, že identifikace byla schopná jen její kamarádka, která šla po ulici s ní a při útoku odběhla opodál a zavolala policii. Přesto však bude nařízena pitva, protože rodina a příbuzní nebyli schopni ženu podle obličeje identifikovat a identifikaci musí provést osoba z rodiny.

video : Lidi nás oběsí a budou v právu. Godfrey Bloom v EP.
Tento hrozivý čin se zdá jako naprosté šílenství duševně nemocného člověka. Ovšem pouze na první pohled. Nyní se ukazuje, že ze strany útočníka mohlo jít o úmysl. Jak zaznělo v reportáži ARD, rakouská policie prověřuje variantu, o které se mezi odborníky na kriminalitu hovoří už delší dobu. Podle současných evropských předpisů platí, že pokud je cizinec na území EU odsouzen za spáchání trestného činu a je poslán do vězení, může po odpykání trestu znovu požádat v té samé zemi o azyl, a to i tehdy, pokud jeho žádost byla již jednou odmítnuta před spácháním trestného činu. Jde totiž o to, že odsouzený může z vězení požádat znovu o azyl a skrze právníka dokonce i v ostatních zemích EU.
vetřelec plive na ženu
Pokud tedy žadatel o azyl neuspěje v jedné zemi EU, měl by být deportován do země svého původu. Jenže to se neděje. Odmítnutý žadatel se tak stává v Evropské unii tzv. nelegálem, a to je velmi tvrdý život, neboť osoba potom nemá nárok na sociální dávky v žádné zemi. Migranti však objevili kličku v evropském právním systému, která je opravdu děsivá. Pokud odmítnutý žadatel o azyl spáchá zvláště závažný trestný čin s dlouhou dobou odnětí svobody, otevírají se mu netušené možnosti. Během výkonu trestu se naučí jazyk. Obvykle se vyučí i nějakému řemeslu, minimálně se naučí číst a psát. Během výkonu trestu spolupracují hlavně věznice v Německu a Rakousku s neziskovým sektorem, který pomáhá trestance tzv. resocializovat a vzdělávat. Na konci trestu potom pomáhají hledat odsouzeným práci.

video : Úsvit. Máme řešení II
Vraždou k získání azylu!
Nelagálové a cizinci tak mají potom možnost skrze neziskovky a jejich právníky žádat znovu o azyl, i když už byli jednou odmítnuti. Stát potom má na výběr dvě možnosti: Buď opravdu napodruhé udělí cizincovi azyl, anebo neudělí a cizinec na to konto opět spáchá trestný čin a opět se nechá na státní náklady živit. Zejména ve Švédsku se tento systém zneužívá v tak obrovské míře, že se Švédsko před lety rozhodlo, že než aby cizince živilo ve vězeních, raději jim udělí azyl. Poskytnutí dávek sociální pomoci člověku s azylem totiž stojí jen jednu třetinu toho, co náklady na výkon trestu cizince ve věznici.

video : Hašek: Noční vlci? Aféru vyrábí média. Padlé osvoboditele jsme uctili společně i s ruským konzulem
v Rakousku jsou momentálně vetřelci větší problém, jak v Řecku
Migranti tak objevili nový způsob, jak se nechat v EU živit. Stačí někoho zabít. Návrat do vlasti pro ně totiž nepřipadá v úvahu, protože bydlet v chatrči a jíst kukuřičné placky a pít vodu z řeky je mnohem horší, než luxus věznic v západní Evropě, kde mají televize, videohry, sportoviště a tělocvičny, a kde je bohatá strava, naučí se jazyk lépe a zadarmo. A kromě toho se naučí i spoustu zajímavostí z podsvětí, jak vybírat byty, krást auta, dělat kasy atd. Vrcholem absurdity je potom fakt, že když je žadatel o azyl v EU odmítnut, musí se deportovat sám a na vlastní náklady, které obvykle nemá. Deportace na náklady státu totiž probíhá jen tehdy, pokud domovská země deportovaného slíbí, že po něm doma bude vymáhat náklady na deportaci. A to v případě rozvrácených zemí v Africe nebo na Blízkém východě nehrozí. Zkuste deportovat člověka do daleké Keni a potom na tamní vládě vymáhat náklady za deportaci. A teď si zkuste spočítat, kolik by stála deportace 10,000 Keňanů. Nebo půl milionu Iráčanů v Evropě.

video : ochrana majetku. močuvku na ně a je po vetřelcích
Deportace na papíře
Takže dnes se deportace v EU provádí způsobem „de jure“, to znamená pouze na papíře. Běženec dostane do ruky papír o „vyhoštění“ ze země č. 1 a má 24 hodin na opuštění státu. A tak se přesune přes hranice vedle. Tam může zase požádat o azyl. A tak pořád dokola. Ale toto přesunování ve skutečnosti nefunguje moc dobře, protože to stojí obrovské peníze a migranti přišli do EU za dávkami, ne za azylem. To sice zní divně, ale vystihuje to situaci přesně. Takže odmítnutý azylant v Rakousku, když už nemá peníze na přesunutí se jinam v EU, spáchá trestný čin a nechá se zavřít na náklady státu. To mu vyřeší existenční problém. Ve věznici dostane všechno grátis, včetně vzdělání, za které by jako legální azylant musel něco platit ze svých dávek. Nebylo by to moc, ale minimálně stravu by musel platit.
ale i v Rakousku už konečně chápou, že jsou vetřelci ZLO!!!!
Není se potom čemu divit, že migrant z Keni vezme lešenářskou trubku, jde po ulici a když narazí na první oběť, která se nebude moc bránit, rozmlátí jí hlavu a zabije ji. Tím dostane ve věznici status nedotknutelného, protože věznice ho jako migranta bude muset dát na speciální oddělení s nadstandardem, aby ho rasističtí a xenofobní vězni nezabili. Oddělené úseky věznic zavedlo Německo už minulý rok. Násilníci, kteří se dostanou do německých věznic z ulice jako migranti, jsou odděleni od klasických německých vězňů z bezpečnostních důvodů. O migranty se starají neziskovky, které mají přímo ve věznicích své pobočky a studijní centra.

video : Welcome to Švédsko
Dítě udělané německé ženě je cestou k německým papírům!
Úplně novým trendem mezi migranty v Německu jsou teď porody. Pokud rodina migrantů porodí v Německu dítě, tak deportace rodiny nebo odmítnutí udělení azylu se odsouvá do říše snů, protože v takovém okamžiku už nelze rodinu deportovat nebo nedat jí azyl, protože takového úředníka by lidskoprávní agentury v Německu roztrhaly a dohnaly k demonstrační sebevraždě. Úplným extrémem je potom případ z Kolína nad Rýnem, kde migrant znásilnil ženu z katolické rodiny, která se rozhodla nakonec dítě si ponechat z důvodů víry, která zakazuje potraty a muslim, kterému byl zamítnut azyl, se teď přes právníka domáhá otcovství a statutu azylanta z důvodu, že je otcem německého dítěte.
To nic nemění na tom, o čem na AE News už tak dlouho hovoříme. Migranti přišli nás Evropany pozabíjet a nepotřebují k tomu zbraně. Stačí jim tyč, kterou vezmou někde na stavbě a s ní rozbijí hlavu náhodně vybranému kolemjdoucímu a rozsekají mu lebku do takové podoby, že vlastní rodina není potom schopná identifikace a určení totožnosti oběti. V rámci multikulti a „evropských hodnot“ nás muslimové z Afriky a Asie přišli pozabíjet a utlouct stavebním materiálem. To je realita. A naše evropská humanita na to reaguje tím, že naše vrahy živíme ve věznicích, platíme jim sociální a zdravotní pojištění, vzdělání, školné a inkluzi, aby mohli znovu zpoza mříží žádat o azyl, pořád dokola. A co říct závěrem? Že podle názorů manistreamu je největší hrozbou pro Evropu prý Rusko!
Psali jsme : 

Video.Duševní prostitut a lhář z ČT Lukáš Dolanský to schytal od Michala Haška za lži o Nočních vlcích











zdroj : http://aeronet.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat