čtvrtek 5. května 2016

Přivandrovalé prase zabilo ve Vídni ženu železnou tyčí

VÍDEŇ | Žena, která byla zaměstnána jako uklízečka, šla kolem 02:30 ráno spolu s kolegyní do práce čtvrtí Ottakring. Obě ženy spatřili muže se železnou tyčí, a proto podle policie raději přešly na druhou stranu ulice. Přesto muž na ně zaútočil a jako odporný nelidský zmrd vraždil. O vraždě informují HlavnéSprávy.sk.



Mladší kolegyně oběti, ve věku 41 let, se před pachatelem ukryla a zavolala policii. „Podezřelým je mladík, který je neúspěšným žadatelům o azyl. V Rakousku se tedy po odmítnutí žádosti nacházel nelegálně. 

video : Ochrana majetku. močuvku na ně a je po vetřelcích

Keňana nyní čeká policejní výslech. Motiv jeho činu zatím rakouská policie nezná,“ píše politicky korektně žumpa metající sračky iDNES.cz.

video : Muslimácká dickotéka


Nejednalo se o mladíky, nýbrž se jednalo o brutálního parazita, který se po odmítnutí přidělení krmníku, rozhodl porušovat zákony, tedy se stal kriminálníkem v Rakousku a nakonec ještě vraždil. 

video : Welcome to Švédsko

Takové parchanty není možné omlouvat a politicky korektně se vymlouvat na možné duševní vyšinutí, že se mu nesplnil sen – Parazitování v Evropě. Vůbec se neměl do Vídně dostat, měl být vyhnán při pokusu vstoupit do Evropy zpět. Nebo by měl být na hranicích přímo odstřelen?

Psali jsme : 

Maďaři rozhodnou o uprchlických kvótách v referendu










zdroj : http://www.vlasteneckenoviny.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat