čtvrtek 6. srpna 2015

Slováci svolávají hromadnou masturbaci na počest Vladimira Putina - no tak hurá

Svérázným způsobem se někteří Slováci chystají dát najevo nesouhlas se zářijovým průjezdem amerických vojsk přes území Slovenské republiky. Ve stejnou dobu, kdy budou američtí vojáci defilovat po slovenských silnicích, hromadně vyjádří hold ruskému prezidentu Vladimiru Putinovi. Z tónu, jakým je národ na akci zván, čiší snaha o svéráznou recesi.


Na Facebooku existuje skupina, která v současné době sdružuje zhruba jedenáct set uživatelů této sociální sítě. Tito lidé se rozhodli připojit k nápadu jedné z uživatelek Facebooku a vzdát čtrnáctého září, tedy v době, kdy by měl Slovenskem projíždět konvoj amerických transportérů mířících na cvičení NATO v Maďarsku, hold ruskému prezidentu Vladimiru Putinovi. A to dosti neotřelým způsobem.

„Vy bílý svině. Zeman nás zachraňuje.“ Totální a absolutní převrat v Česku


Vladimir Putin je jediný člověk, který se vzepře kapitalistům ze zaprodaného Západu a nenechá ze sebe dělat hlupáka. Je to vzor všech hrdých Slovanů. Vzdejme mu hold hromadnou masturbací v září, během dne, kdy naší zemí projede krvelačné vojsko USA,“ sepsala organizátorka akce.
Kde a kdy přesně by se tento svérázný způsob vyjádření obdivu k ruskému prezidentu měl konat, ještě není známo. Organizátorka akce ale již avizuje, že na místě bude vztyčeno čtyřmetrové plátno, na kterém poběží projekce Vladimira Putina. „Pro naši rychlejší ejakulaci,“ upřesňuje pořadatelka události, která je evidentní snahou parodovat to, co odpůrci Putina považují za vytváření kultu osobnosti ruského prezidenta.

Přituhuje. Agresivita a zpupnost uprchlíků, nejsou zde vítáni






Žádné komentáře:

Okomentovat